X
Gratis frakt ved kjøp over 500krGratis frakt over 500,-
Søk
Filter
Lukk
Logg inn

Gullsmed Aas

Våre butikker i Trondheim

Nordre gate 9

Kjøpesenteret City Syd

 
Vi har flere nettbutikker med sine spesialområder:
 
 
www.gullsmed-aas.no

www.oleaas.no

www.diamantring.no

www.krystallverden.no

Juridisk eier av dette nettstedet

Gullsmed Aas AS

Org nr: 916 750 307

Postboks 71, 7400 Trondheim

Tlf: 73883355
Våre medarbeidere

Vi har 10 fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 6 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.

Alf: Daglig leder og 50% eier.

Yngvild: Innkjøpsansvarlig og 50% eier. Utdannet gullsmed, spesialutdannelse fra Italia i fatteryrket (innsetting av stener i smykker).

Einar: Styreformann. Bl.a. en av landets fremste spesialister på diamanter og edelstener med utdannelse fra Tyskland, DGemG og England, FGA. Mer enn 35 års erfaring.

Helena: Webansvarlig

Hvorfor handle hos oss?

Vi kan med vår størrelse og erfaring gi deg en sikker og god handel. Hvert år besøker vi de største messene i Europa (München, Basel, Vizenca og København), og det gjør at vi kan tilby priser som er like bra som de største kjedene i Norge.
Vi har byens største utvalg på klassiske diamanter. Mer enn 1500 forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant.
Våre nye satningsområder vil være motesmykker til kvinner i alle aldre og et stort utvalg i moderne sølvsmykker.

I september 2014 åpnet en ny avdeling for gifteringer i vår butikk i sentrum. Den ble utvidet i september 2017. Vi har over 1500,- par ringer,som du kan prøve.I vår ny avdeling vi serverer kaffe.

Vi har alltid gode tilbud!Gullsmed Aas